ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ

Гастроентерология

Гастроентерология

Тук се грижим за здравето на вашия храносмилателен тракт, предоставяйки висококачествени медицински услуги под ръководството на опитни гастроентеролози. Нашата мисия е да предоставим компетентна диагностика и лечение на различни храносмилателни и хепатобилиарни заболявания, като храносмилателни разстройства, хепатит, храносмилателни алергии и други. Съчетаваме експертните си знания с най-новите технологии и методи, за да осигурим точно и индивидуализирано лечение за всеки пациент. Доверете се на нашия екип от гастроентеролози за компетентна грижа за вашето храносмилателно здраве.

В сектора по гастроентерология работят висококвалифицирани гастроентеролози, владеещи всички съвременни методики за диагностика и лечение.

Кабинетът разполага със съвременна ендоскопска апаратура като се извършват всички изследвания от хранопровод, стомах, дванадесетопръстно черво и началната част на тънкото черво. Оборудването дава възможност за вземане на биопсии, отстраняване на доброкачествени тумори, третиране на язвени кръвоизливи без оперативна интервенция, възможности за въвеждане на медикаменти с оглед локално лечение на язвена болест. Третиране на варици на хранопровода.

Разработена е методика за хронично лечение на язвената болест с индивидуални схеми за всеки болен в зависимост от протичането. Прилага се широко съвременната методика за лечение на ГЕРБ / Гастро Езофагиална Рефлуксна Болест /. Това дава много добри резултати в т.ч. и не затруднява финансово пациента.

Използва се цялата гама от ендоскопски

апарати за изследване и лечение на дебелото черво /колуна/. Периодично проследявяне на хронични заболявания като язвен колит, колон иритабиле /раздразнено дебело черво/. Лечение на хемороидалната болест, прилагат се методики за лечение на анална фисура /болезнената цепка на аналната зона/. Извършват се “безкръвни” интервенции на полипозата на дебелото черво, което се прави едноактно, т.е. в момента на диагностиката има възможност да се опеприра установеният туморен процес без необходимостта за стационарно лечение. Разработени са методики за лечение на хроничните заболявания на дебелото черво.

В гастро – сектора широко се използва цитологичната и хистологична диагностика, което осигурява точна диагноза и проследяване в динамика на установеният болестен процес.

Целенасочено в гастросектора се работи със

заболяванията на панкреасната жлеза като се използват съвременни методи на диагностика и лечение в т.ч. и заместителна ензимна терапия при хроничните панкреатити.

Специално се проучват болните след холецистектомия /оперативно отстраняване на жлъчния мехур/. Тази категория болни се наблюдават с оглед развитие на асцендентен / разпространяващ/ холангит. Така натрупаният опит даде възможност да се изготви програма за профилактика и лечение на тези състояния.

Прилагат се всички съвременни методи за диагностика и лечение на хроничните чернодробни заболявания като е осигурено и лабораторно прецизиране на динамиката на промените.

Всички дейности в клиниката са

компютъризирани. Данните за всеки болен могат да бъдат използвани при всеки преглед от всеки специалист.

Извършват се безплатни телефонни консултации на базата данни от компютърната система. Това осигурява системна връзка на болния със съответния специалист и подпомага ефективността на лечението.

Потвърдени

Мнения на пациенти

#
$

Григор Й.

Пациент

Д-р Доротея Станчева

– Прекрасен специалист! Много подробен преглед, бързи изследвания на място и конкретно лечение.

Наталия Г.

Пациент

Д-р Доротея Станчева

– Изключително любезна, възпитана и ерудирана. Прегледа беше внимателен и обстоен, а диагнозата беше поставена след всички нужни изследвания. Изчерпателна с предоставената ми информация и откликваща на въпросите ми. Бях приятно изненадана, че часът ми беше спазен точно.

А Н.

Пациент

Д-р Доротея Станчева

– Страхотно отношение. Чакам хранителния режим.

Златко Х.

Пациент

Д-р Доротея Станчева

Страхотен специалист и човек. Усмихната, спокойна и изключително любезна.

Петя Х.

Пациент

Д-р Доротея Станчева

Изключително компетентна, любезна и мила! Очарована съм от отношението на д-р Станчева към пациентите

Силвана С.

Пациент

Д-р Доротея Станчева

– Страхотен специалист, прави обстоен и внимателен преглед и назначава нужното лечение. Изготвя добър хранителен режим, който не е твърде тежък. Има много добро и внимателно отношение към пациентите си. Препоръчвам горещо при нужда.

Dimitrinka V.

Пациент

Д-р Доротея Станчева

– За втори път посещавам доктор Станчева! Изключително мила и внимателна! Назначи ми лечение по схема, ще коментирам отзивите си за диагнозата и назначените лекарства след курса! Вярвам, че ще има позитивен резултат!

Десислава Р.

Пациент

Д-р Доротея Станчева

– Спази се точно часа за преглед, д-р Станчева е тиха,спокойна и уверена.Хубаво е,че има лаборатория на място и не се разкарвате за изследвания ,както се наложи в моя случай. Надявам се да има резултат и назначеното лечение.

Цени

Гастроентерологичен преглед с ехография на коремни органи 50
Общ преглед с Фиброгастроскопия 100
Общ преглед с фиброколоноскопия 100
The form you are trying to view does not have Embedded display type.