Регистратура

УПРАВИТЕЛ НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПАНСАНУС

Д-р Доротея Станчева

Д-р Станчева е лекар с 25-годишен стаж по специалностите вътрешни болести и гастроентерология.

Квалификации

Сертификати за провеждане на ендоскопска гастроскопия и колоноскопия

Сертификати за ехография на паренхимни органи, млечни жлези, щитовидна и простатна жлеза

Сертификати за манипулации в естетичната медицина – поставяне на филъри, ботокс и мезотерапия

Посещение на ежегодни конгреси на дружествата по гастроентерология и по естетична медицина

Д-р Станчева е лекар с 25-годишен стаж по специалностите вътрешни болести и гастроентерология. В кабинета си в гастроентерологичния сектор на МЦ Пансанус д-р Станчева извършва ехографски прегледи на коремни органи, млечни жлези, щитовидна жлеза и простатна жлеза и провежда горна и долна ендоскопия (фиброгастроскопия и фиброколоноскопия). МЦ работи безкасово със ЗАД България, ПОК Доверие, Дженерали България и ДЗИ. От 5 години д-р Станчева се занимава с манипулации от областта на естетичната медицина. Извършва и диетологични консултации. Д-р Станчева не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1994. Своята специалност по вътрешни болести придобива в УМБАЛ Александровска през 1998 г., а през 2004 – втора специалност гастроентерология в УМБАЛ Царица Йоанна. През 2004 д-р Станчева придобива магистърска степен по Здравен мениджмънт в УНСС.

Биография

Д-р Станчева е гастроентеролог и медицински управител в МЦ Пансанус от 2000г. От 2013 г. работи и в Пансанус Естетик Център като лекар. Владее английски, италиански и руски език.

The form you are trying to view does not have Embedded display type.