Регистратура

Детска стоматология

Детска стоматология

МЦ „Пансанус“ разполага с висококвалифициран екип от опитни специалисти като предлагаме пълен набор от стоматологични услуги. Съвременно лечение на най-високо ниво с модерно оборудване – в крак с новостите в денталната медицина!

Детска стоматология

Тук се грижим за усмивките на вашите деца, предоставяйки висококачествени стоматологични грижи и услуги под ръководството на опитни детски стоматолози. Нашата цел е да създадем приятна и уютна обстановка, където вашите деца да се чувстват комфортно и уверени по време на всяка посещение. Ние разбираме уникалните нужди на децата и се стремим да осигурим индивидуално подходящо лечение за всеки малък пациент. От профилактични прегледи до лечение на кариеси и изваждане на млечни зъби, нашият екип от детски стоматолози се грижи за здравето и усмивката на вашето дете

Малките пациенти са приоритет за нас,

защото ранната профилактика е гаранция за здрави зъби и орално здраве впоследствие. Иновативно лечение, специално внимание и отношение в приятелска среда! Профилактика, силанизация, флуоризация, почистване на зъбна плака, лечение на кариес и неговите усложнения (пулпити, периодонтити), ранно-ортодонтско лечение с поставяне на апарати и шини – всичко, от което има нужда Вашето дете!

The form you are trying to view does not have Embedded display type.