Регистратура

УРОЛОГИЯ

Урология

Урология

Тук се занимаваме с професионална грижа за здравето на вашите уринарни и репродуктивни системи под надзора на опитни уролози. Нашата екип от специалисти предлага широк спектър от услуги, включително диагностика и лечение на различни урологични проблеми като бъбречни камъни, простатит, уретрални инфекции и други. Ние се стремим да осигурим нашите пациенти с удобно, ефективно и дискретно лечение, като използваме най-новите технологии и иновативни методи. Доверете се на нашата урологична практика за професионална грижа и подкрепа за вашето уринарно здраве.

Урологичният сектор разполага с модерна ехографска техника за диагностика на заболяванията на бъбреците, пикочния мехур, простатна жлеза и тестиси. Има възможност за определяне на “остатъчната” урина при заболявания на пикочния мехур и простатната жлеза.

Широко се прилага флексибилен цистоскоп,

изследването с който е безболезнено и не се налага използването на упойка, нито условия на операционна зала. Дава възможности за евакуиране на конкременти от пикочният мехур, вземане на биопсичен материал при туморни формации и отстраняване без операция.

Пълни лабораторни изследвания,

необходими за заболяванията на бъбреците, простатната жлеза и тестисите, в т.ч. и пункционна биопсия от простатната жлеза.

Разработени са схеми

за лечение на хронични заболявания на бъбреците, пикочният мехур и простатната жлеза.

Създадени са възможности

за проследяване динамиката на заболяванията чрез компютърната система в базата данни.

Цени

Урологичен преглед с ехография на бъбреци-издаване на мед. документи с описание на ехографските находки 50
The form you are trying to view does not have Embedded display type.