Регистратура

ЕХОСКЕНИРАНЕ

Ехоскениране - Ехограф

Ехоскениране

Тук предлагаме висококачествени ехографски изследвания под наблюдението на опитни специалисти. Нашата лаборатория е оборудвана със съвременна техника, която осигурява точни и подробни изображения за различни органи и системи в тялото. От абдоминални до кардиологични ехографии, нашите услуги ви предоставят важна информация за вашето здраве. Доверете се на нашата ехографска лаборатория за професионално и внимателно изследване, което ви помага да поддържате оптималното си здраве.

Медицински център “Пансанус” разполага с кабинет, където се извършват всички видове ехографски изследвания със съвременни апарати. Той разполага с възможности за абдоминална ехография – черен дроб, жлъчни пътища и жлъчен мехур, далак, венозната система на черен дроб и далак. Подробно изобразяване на панкреас и панкреасни пътища. Тотално скениране на бъбречната система.

Прецизиране структурата на пареанхима,

сътоянието на дренажа.Структурата на стената на пикочния мехур, в това число наличие на туморни формации и конкременти. Определят се размерите и се прецизира структурата на простатната жлеза. Определя се с висока точност и т. нар. “остатъчна урина”.

Апаратурата дава възможност за прецизно определяне...

(с толеранс за линейни размери до 0.01 см) на т.нар. повърхностни структури: 

  • щитовидна жлеза – определят се прецизно структурните й промени – кистоза, възлести изменения;

  • мамогафски изследвания и изследвания структура на тестиси;

  • структурни промени на лмфните възли.

Апаратурата дава възможност за...

изследване на кръвоносната система чрез “цветен доплер”. Това дава възможност за прецизиране на състоянието на мозъчното оросяване, като се определят промените в каротисната система. Не по-малко важно е и уточняване и нарушенията в оросяване на крайниците.

Цени

Ехография на коремни органи с преглед и консултация: Издаване на мед. документи с описание на ехографските находки – ехографски снимки 50
Ехография на гърда 25
Ехография на щитовидна жлеза 25
The form you are trying to view does not have Embedded display type.