КАРДИОЛОГИЯ

Кардиология

Кардиология

Тук ние се грижим за сърдечното ви здраве, предоставяйки висококачествени услуги под ръководството на опитни кардиолози. Нашата цел е да предоставим комплексна оценка, диагностика и лечение на различни сърдечни заболявания и състояния, включително хипертония, коронарна болест, сърдечна недостатъчност и други. Използваме най-новите технологии и методи, за да осигурим точна диагностика и персонализирано лечение за всеки пациент. Доверете се на нашия екип от кардиолози за компетентна и внимателна грижа за вашето сърдечно здраве.

Медицински център “Пансанус” разполага с изключително съвременен кардиологичен кабинет за цялостно изследване на пациенти със сърдечно-съдови заболявания.

Модерната инструментална техника включва апарат за електрокардиограма с възможност за продължително мониториране; велоергометър и система за провеждане на велотест с натоварване с рядката възможност да се наблюдават едновременно 12 отвеждания в ЕКГ.

Центърът осигурява изследване с...

цветен ехокардиограф и перфектна оценка на сърдечната анатомия и функция при болни със сърдечни пороци, ИБС, артериална хипертония и др.

Нарушенията на сърдечния ритъм се установяват с холтер за 24 часова ЕКГ. Могат да се диагностицират тахикардии, прескачания на сърцето, проводни нарушения и блокове.

Артериалното налягане може...

да се проследи до 30 часа с холтер, при което пациентът остава в обичайния си стереотип на работа и почивка, при шофиране и в домашни условия като при всички тези обстоятелства се отчита артериалното налягане и пулса и така се преценява ефекта от лечението.

За пациентите с разширени вени или артериални стеснения и запушвания на крайниците се предлага Доплерово изследване на кръвта в големите съдове.

Всички тези изследвания се извършват от...

компетентни специалсти, които препоръчват съответното лечение, а при нужда насочват пациента към друго изследване ( скенер, катетеризация ) или операция.

Резултатите се обработват и архивират в обща компютърна мрежа за центъра, свързана с другите кабинети, лабораторията и аптеката.

Потвърдени

Мнения на пациенти

#
$

Цветанка Д.

Пациент

Д-р Ильо Иванов

Прекрасен лекар! Препоръчвам на всеки, който има кардио проблеми!

Искра П.

Пациент

Д-р Ильо Иванов

Изключителен професионалист, много добро отношение. Препоръчвам!

Катерина Г.

Пациент

Д-р Ильо Иванов

– Много съм доволна от отношението на д-р Иванов. Бях приета навреме, прегледът беше извършен обстойно и ми бяха дадени подробни указания за лечение.

Иво И.

Пациент

Д-р Ильо Иванов

–  Освен от чисто професионалния подход по отношение на оплакванията ми, изненадващо и приятно бях изненадан от вежливото и чисто човешко отношение на д-р Иванов към мен като пациент.

Маргарита Н.

Пациент

Д-р Ильо Иванов

Много добро отношение и професионализъм. Минимално време за изчакване. Много добра среда в Центъра. Препоръчвам!

Цени

Кардиологичен преглед 30
ЕКГ с 12 отвеждания 10
Велоергометрия 60
Ехокардиография с Доплер /цветен/ 60
ЕКГ Холтер 40
RR Холтер 40
The form you are trying to view does not have Embedded display type.