Регистратура

Специализирана Аптека ПАНСАНУС

Специализираната аптека предоставя всички необходими лекарствени продукти, хранителни добавки, медицински изделия, свързани с решението на проблемите на стомашно-чревната система.

В специализираната аптека може също да намерите подбрани лекарствени продукти и хранителни добавки, с доказана ефективност върху процеса, свързан с решението на диетологични проблеми/наднормено или поднормено тегло, проблеми с метаболизма-трудно усвояване на някои хранителни вещества,хранителни непоносимости, хормонален дисбаланс/.

Всички предлагани лекарства,лекарствени продукти, хранителни добавки са консултирани от лекарите специалисти-гастроентеролози и диетолози в МЦ Пансанус с цел постигане на максимален лечебен ефект.

Съвместимостта на едновременно приеманите в хода на лечението различни лекарствени продукти и хранителни добавки се контролира от предписалите ги лекари – специалисти в МЦ Пансанус и фармацевтите, които ги отпускат в аптеката.

Правилният начин ,последователност и продължителност на прием на предписаните лекарства и хранителни добавки, ползвани за лечението, е много важен за постигането на оптимален лечебен ефект и синергия.Начинът на прием и последователността на предписаните лекарства и хранителни добавки ще бъде подробно обяснен и описан от фармацевтите в специализираната аптека.

Може да си поръчате предписаните Ви лекарствени продукти и хранителни добавки от електронния магазин pankostanchev.com  или по телефон и Viber – 0898750200.

Може да си поръчате предписаните Ви лекарствени продукти и хранителни добавки от електронния магазин pankostanchev.com  или по телефон и Viber – 0898750200.

Всеки пациент на МЦ Пансанус ползва отстъпки в специализираната аптека чрез предоставена му Клубна карта Пансанус, включително и за лекарства по Здравна Каса.

Всички клиенти на специализираната аптека и електронния магазин pankostanchev.com ползват отстъпки в МЦ Пансанус за медицински, ехографски прегледи и изследвания и/или стоматологични услуги чрез предоставена им Клубна карта Пансанус.

При покупки на всякакви продукти от специализираната аптека,получавате допълнителни бонуси ,които може да ползвате за безплатни, медицински, ехографски прегледи и изследвания и/или стоматологични услуги в МЦ Пансанус.Правилата и начинът на използването на безплатните медицински, ехографски прегледи и изследвания и/или стоматологични услуги, ще Ви бъде обяснен в аптеката.

Може да Ви изчислят предварително предписаните Ви лекарствени продукти и хранителни добавки, като ни изпратите на Viber –0898750200 или мейл – office@pansanus.com снимка на рецептата.

 

Добре дошли!

Бъдете здрави!

За въпроси и запитвания, моля обърнете се към нас чрез контактната форма:

The form you are trying to view does not have Embedded display type.