нашият

Екип от специалисти

Тук можете да откриете подробности за всички специалисти в нашия център – от опитни лекари до висококвалифицирани специалисти в различни области на медицината. Независимо дали търсите консултация по конкретно заболяване или желаете да се запознаете с професионалния профил на нашите лекари, тук ще намерите нужната информация. Вярваме в високото качество на медицинските ни услуги и в отношение, което възприемаме към всеки пациент. Запознайте се с нашите специалисти и се свържете с нас, ако имате нужда от помощ или консултация
Д-р Румяна Станчева

Д-р Румяна Станчева

управител на Стоматологичният център

Д-р Румяна Станчева е специалист стоматолог в София с над 25 години опит. Предлага цялостни, комплексни естетични решения за деца и възрастни, като поставяне на фасети, циркониеви или керамични конструкции, включително и върху импланти, лечение с лазер на пародонтоза при разклатени зъби и/или лош дъх, ортодонтско лечение с брекети, алайнери – прозрачни (невидими) шинички. Има богат опит при работа с деца. Работи активно с ортодонтските системи ALEXANDER и FASTBRACES.

Виж още
Образование

Завършват Факултет по дентална медицина към Медицински университет София през 1992 г.

Квалификации
 • Преминати множество сертифицирани обучения по естетични възстановявания, ортодонтски системи, изграждане на конструкции върху импланти;
 • Сертификати за преминали обучения за работа с високоенергиен лазер за лечение на пародонтоза;
 • Член на Български зъболекарски съюз.
Биография

От 2000 г. д-р Станчева е Управител на стоматологичен комплекс към МЦ Пансанус София, а от 2003 г. е управител и на собствена стоматологична практика.

Д-р Доротея Станчева

Д-р Доротея Станчева

Управител на медицински център Пансанус

Д-р Станчева е лекар с 25-годишен стаж по специалностите вътрешни болести и гастроентерология. В кабинета си в гастроентерологичния сектор на МЦ Пансанус д-р Станчева извършва ехографски прегледи на коремни органи, млечни жлези, щитовидна жлеза и простатна жлеза и провежда горна и долна ендоскопия (фиброгастроскопия и фиброколоноскопия). МЦ работи безкасово със ЗАД България, ПОК Доверие, Дженерали България и ДЗИ. От 5 години д-р Станчева се занимава с манипулации от областта на естетичната медицина. Извършва и диетологични консултации. Д-р Станчева не преглежда деца.

Виж още
Образование

Завършва Медицински университет София през 1994. Своята специалност по вътрешни болести придобива в УМБАЛ Александровска през 1998 г., а през 2004 – втора специалност гастроентерология в УМБАЛ Царица Йоанна. През 2004 д-р Станчева придобива магистърска степен по Здравен мениджмънт в УНСС.

Квалификации
 • Сертификати за провеждане на ендоскопска гастроскопия и колоноскопия;
 • Сертификати за ехография на паренхимни органи, млечни жлези, щитовидна и простатна жлеза;
 • Сертификати за манипулации в естетичната медицина – поставяне на филъри, ботокс и мезотерапия;
 • Посещение на ежегодни конгреси на дружествата по гастроентерология и по естетична медицина.
Биография

Д-р Станчева е гастроентеролог и медицински управител в МЦ Пансанус от 2000г. От 2013 г. работи и в Пансанус Естетик Център като лекар. Владее английски, италиански и руски език.

Панко Станчев

Панко Станчев

Диетолог

Панко Станчев е хранителен специалист в София, част от Медицински център Пансанус с над 5 години опит в сферата на нутриционизма и тренировките с тежести кондиционни, възстановителни и общо-укрепващи организма. Използва подход за постигане на желаната форма, базиран на научно потвърдени методики, водещи до постигане на устойчиви резултати за цял живот. Привърженик е на Балансираната диета като начин на живот, а не хранителен план. След всяка консултация ще получите индивидуално разработен хранителен режим, съобразен със здравословното Ви състояние.

Виж още
Образование

– Магистър на науките от King’s College London, специалност Фармацевтична Медицина с фокус Персонализирана Медицина.
– Хранителен специалист от Precision Nutrition L1
-Бакалавър на науките от University of Greenwich London, специалност Фармацевтични науки

Допълнителни квалификации

Изготвяне на индивидуални диетични режими при:
– при гестационен диабет;
– при хранителни разстройства (анорексия, булимия и хиперфагия);
– след направен Микробиомен тест
– след операция по премахване на жлъчката

Биография

Към момента Панко Станчев е част от екипа специалисти на МЦ Пансанус София. За постигане на устойчиви резултати, прилага следния подход:
1. Хранителен режим съобразен с Вашето ежедневие
2. Изграждане на здравословни навици, които ще са Ви от полза цял живот;
3. Изготвяне на хранителен план базиран на научно потвърдени методи;
4. Ежемесечнa актуализация на хранителния режим
5. Проследвяване на здравословното Ви състояние във времето, заедно с екип от специалисти

Д-р Ильо Иванов

Д-р Ильо Иванов

Кардиолог, Вътрешни болести

Д-р Ильо Иванов притежава специалности Кардиология и Вътрешни болести и има над 30 години опит. Д-р Иванов не преглежда деца.

Виж още
Образование

Завършва Медицински университет София през 1980 г. Придобива своята специалност Вътрешни болести през 1986 г. и Кардиология през 2000 г.

Квалификации
 • Сертификати за ехография, холтер ЕКГ, холтер РР (мониториране на кръвно налягане) и велотест;
 • Участия в множество конгреси и семинари по специалността.
Биография

От 1986 г. до момента д-р Иванов работи в интензивното кардиологично отделение на Кардиологична клиника към УМБАЛСМ Н. И. Пирогов София.
От 2000 г. до момента работи и в кардиологичния кабинет на МЦ Пансанус.
Д-р Ильо Иванов владее руски и английски език.

Д-р Джан Паоло Маркезини / Gian Paolo Marchesini

Д-р Джан Паоло Маркезини / Gian Paolo Marchesini

Образна диагностика

Д-р Джан Паоло Маркезини е сертифициран експерт по образна ултразвукова в София с над 25 години опит.
Извършва ехография на шия (щитовидна жлеза, паротидни жлези, слюнчените жлези),

Виж още

на коремни органи (черен дроб, жлъчен мехур, жлъчни пътища, панкреас, бъбреци, пикочен мехур, простата, скротум, матка и яйчници), на меки тъкани и повърхностни структури, на мускулно-сухожилени структури и ехография на стави (рамо, лакът, китка, ръка, бедро, коляно, глезен, стъпало), ехография на тазобедрена става при новородени, ехо-цветен-доплер на семенни съдове и на големи коремни съдове.

Образование

Завършва Университет по медицина и хирургия във Ферара, Италия през 1990 г.

Квалификации
 • Член на Италианско дружество по ултразвук в медицината и биологията от 1992 г.;
 • Различни ултразвукови сертификати: стави, на млечна жлеза, щитовидна жлеза, коремни органи, тазобедрени стави при новородени, стави на горни и долни крайници;
 • Член на Български лекарски съюз;
 • Участие в многобройни национални конгреси и семинари.
Биография

Д-р Маркезини е практикувал в различни медицински центрове във Ровиго, Венеция, Падуа и Ферара (Италия). Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Пансанус София. Владее италиански език.

Д-р Ташко Генов

Д-р Ташко Генов

Офталмолог (Очен лекар)

Д-р Генов е специалист Офталмолог в София с над 25 години опит. Извършва прегледи в областта на офталмологията, като прилага и иновативни диагностични методи от холистичната медицина като ирисова диагностика, биоенергийна медицина. Прилага светостимулация чрез периметрия на „мързеливо” око (повече информация можете на намерите на сайта на МЦ Пансанус). Д-р Генов работи безкасово и с повечето здравни фондове.

Виж още
Образование

Завършва Медицински университет Плевен през 1990 г. Допълнително към своята специалност Очни болести, има специализации и в областта на холистичната медицина – ирисова диагностика, биоенергийна медицина.

Квалификации

Участие в научни конгреси по специалността.

Биография

От 1990 г. до 1995 г. д-р Генов работи и специализира Вътрешни болести. От 1995 г. специализира Очни болести в Транспортна болница, Горна Оряховица. Понастоящем работи в очния кабинет на МЦ Пансанус.
Д-р Генов ползва руски и английски език.

Д-р Наталия Ганчева

Д-р Наталия Ганчева

Зъболекар (Стоматолог)

Д-р Наталия Ганчева е специалист по дентална медицина в София с над 25 години опит. Извършва прегледи и лечение на кариес на зъбите и неговите усложнения. Работи с приоритет в областта на възстановителната дентална медицина – пломби и изграждане на зъби, ендодонтия – кореново лечение, дентална естетична медицина – керамични фасети и бондинг, протетична дентална медицина – коронки и протези. Извършва почистване на зъбен камък, избелване на зъби, лечение на пародонтоза, с диоден лазер и физиотерапия и озон.

The form you are trying to view does not have Embedded display type.