Регистратура

За нас

23 години се грижим за Вашето здраве

Информация за Нас – Медицински център Пансанус е основан от д-р Панко Станчев през 2000 г. , с благородната цел да предостави на Вас – нашите пациенти нужната грижа и внимание. Грижа и внимание, които Вие заслужавате, докато заедно вървим по пътя на вашето оздравяване. 23 години по-късно с гордост можем да кажем, че хиляди пациенти се довериха на нас и нашия екип и ние не ги разочаровахме.

Създадохме екип от доказали се специалисти в своите сфери на експертиза и помогнахме на хиляди хора да се преборят със здрвословните си проблеми и да се наслаждават на здрав и пълноценен живот. Това, което ни прави различни е специалното внимание, което обръщаме към всеки един от Вас и не спираме да се грижим за Вашето здраве докато не достигнем Вашето пълно възстановяване.

Доказахме, че можем да се справяме и в най-тежките ситуации, не спряхме да се усъвършенстваме и все още продължаваме да се подобряваме, за да можем да ви предложим най-високо качество на обслужване.23 години след основането си МЦ Пансанус продължава да следва завета на Д-р Панко Станчев “да полагаме грижа и внимание за всеки един наш пациент и да не спираме да следваме нашето мото- Здраве за всички”.

The form you are trying to view does not have Embedded display type.