Регистратура

ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

МЦ Пансанус – разполага със специално обучени специалисти в областта на естетичната медицина , обновяващи познанията и уменията си чрез курсове и програми организирани в страната и в чужбина .
Провеждат се манипулации като поставяне на ботокс , хиалуронова киселина и мезотерапия с цел ревитализация или антиейгинг ефект за лице шия и деколте , както и мезотерапия за тяло с антицелулитен ефект .
Манипулациите за тяло се предлагат самостоятелно или като част от цялостна програма за редукция на тегло в съчетание с диетичен режим и, по желание на пациента ,програма за физическа активност .
ботокс – лице с цел отстраняване на мимически линии на лицето- чело , околоочни линии , лини на пушача над устните
Ботокс – в м. Массетер – за лечение на бруксизъм

поставяне на филъри в устни , назолабиални гънки и обемни филъри 

Мезотерапия – лице шия и деколте – с ревитализиращ ефект 

Мезотерапия с антиейджинг ефект 

мезотерапия за тяло – антицелулитен ефект 

Тук са включени филъри, Botox,

мезотерапия с подмладяващ ефект /за лице, шия, деколте/ с ефект стягане на кожата, процедури за отстраняване на тъмни петна под очите, за премахване на целулит, дерматокозметични процедури, процедури отстраняващи пигментации по кожата и акне, антицелулитни процедури и такива за стягане на бюст.

Когато решите да ползвате,

която и да е от предложените процедури от естетичната медицина или стоматология, при нас Вие имате осигурено индивидуално електронно досие, копие от което получавате веднага след провеждане на процедурата. То ще съдържа точна информация за съществуващи алергии, диагностицираните проблеми, извършени манипулации и вид на приложените продукти, както и точна хронология на тяхното провеждане, с цел да се спази препоръчаната продължителност на провежданите терапии и да се избегне нежелан ефект от успоредно приложение на различни продукти при посещение на други центрове и козметични студия.

Цени

Около очите 350-370
Глабеларни линии /между веждите/ 200
Чело 380
Комбинация – чело , очи , глабеларни линии 700-1000
Хиперхидроза на зона (блокиране на потни жлези) 500-800
Шия 500